Badminton Vereniging Almere

Max Sibbald, fysieke trainer voor alle spelers van BV Almere

Ik ben Max Sibbald, de meesten zullen mij al kennen als trainer van de Badminton School en fysieke trainer bij de Academie. Daarnaast ben ik ook nog actief als trainer bij BC Zeewally en ga ik aankomend seizoen de talentvolle sporters uit Zeewolde fysiek trainen. Naast het vele training geven heb ik ook nog mijn full time baan bij Defensie. Ik ben al sinds 1986 sportinstructeur bij de Koninklijke Landmacht, tegenwoordig zijn mijn werkzaamheden het coachen en begeleiden van de sportdocenten die lesgeven op een ROC. De sportdocenten geven les aan de afdeling Vrede en Veiligheid (VEVA), dit is een vooropleiding voor militair.

Vanuit BV Almere is de vraag gekomen of ik de fysieke trainingen voor alle spelers, dus de jeugd, de recreanten en de competitiespelers wil verzorgen. Dit om de fitheid of herstel van de spelers te bevorderen. Komend seizoen ga ik als Conditie en Herstel trainer aan de slag bij BV Almere.

Dit houdt in dat ik aan de slag ga op het gebied van krachttraining en hersteltraining na een blessure. Het is heel belangrijk dat je na een blessure weer fysiek gaat trainen tot het niveau dat je weer belastbaar bent voor wedstrijden en trainingen. Waar de fysiotherapeut ophoudt, ga ik met u door met de sportspecifieke fase. Krachttraining heeft ook een goede preventieve werking en daarom is het belangrijk deze training in u reguliere trainingsprogramma in te passen. Ik kan u begeleiden en advies geven over de beste aanvulling van fysieke training op u huidige trainingsprogramma.

Ik zal elke donderdag van 18:00 tot 21:00 uur in de Adidaszaal van Sportcomplex RCS aanwezig zijn om zowel wedstrijdspelers als recreanten te begeleiden.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Rob Schell op 26-01-2017 om 18:53 uur

    Max , Ron van der Meijden wil de oude A 1 van bvc bij elkaar brengen en zoekt een email adres van jou, kun je mij mailen zodat hij contact met jou kan leggen. Groeten Rob

Reageer op dit bericht (“Max Sibbald, fysieke trainer voor alle spelers van BV Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)