Badminton Vereniging Almere

Super Cup 2014

Voor het eerst in de historie wordt het komende badmintonseizoen afgetrapt met een Super Cup. Landskampioen Van Zundert/Velo neemt het op tegen bekerwinnaar BC Amersfoort op zaterdagavond 23 augustus om 20.00 uur in de Velo Sporthal in Wateringen.

Kick-off Carlton Eredivisie 2014/2015

Voorafgaand aan de Super Cup wedstrijd vindt de Kick-off van de Carlton Eredivisie 2014/2015 plaats. Deze begint om 18.30 uur eveneens in de Velo Sporhal. Tijdens de Kick-off worden de Eredivisieteams voorgesteld en worden dé speler/speelster en coach van het vorige seizoen bekend gemaakt. Tevens wordt bekend gemaakt wie de talenten van het jaar zijn en wordt de Lotte Jonathans aanmoedigingsprijs uitgereikt. Wij nodigen u van harte uit om bij deze spetterende opening van het badmintonseizoen aanwezig te zijn. Zet deze datum in uw agenda, de toegang is gratis!

Namens Qontent Almere zullen tijdens de kick-off in ieder geval aanwezig zijn trainer-coach Erik Staats en de speelsters Manon Sibbald en Yvonne Sie.

Reageer op dit bericht (“Super Cup 2014 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)