Badminton Vereniging Almere

Wijziging toegang Sportcomplex RCS in de avonduren

Met ingang van vanavond woensdag 27 augustus 2014 is de toegang tot de badmintonzaal van ons Sportcomplex RCS om veiligheidsredenen gewijzigd. Na 20.00 uur is het niet meer mogelijk om via de zijingang de badmintonzaal binnen te komen en de badmintonzaal te verlaten. U dient daarvoor de hoofdingang te gebruiken en dan via de kantine de badmintonzaal binnen te komen of te verlaten.

De beheerstichting (BSAO) van ons sportcomplex heeft dat besloten, omdat voorheen ongenode gasten het sportcomplex op te eenvoudige wijze konden betreden. Het zal de eerste week nog wel even wennen zijn voor alle betrokkenen zoals, barvrijwilligers, trainers en de leden, maar dat is even niet anders.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Walter op 28-08-2014 om 07:08 uur

    Goeie actie! Het idee alleen geeft al een veiliger gevoel.

Reageer op dit bericht (“Wijziging toegang Sportcomplex RCS in de avonduren ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)