Badminton Vereniging Almere

Woensdagochtendbadminton weer vanaf 20 augustus 2014

Het woensdagochtend badmintonnen is een groot succes. De opkomst schommelt zo tussen de 35 tot 45 personen met uitschieters van zelfs boven de 50 deelnemers. Vanaf komende woensdag 20 augustus 2014 begint het nieuwe seizoen voor het BadmintonOverdag en kunnen de liefhebbers weer terecht van 09.00 tot 12.00 uur in Sportcomplex RCS aan de Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk.

Voor de leden van de Badminton Vereniging Almere is het badmintonnen op de woensdagochtend volkomen gratis. De niet-leden betalen een bijdrage van € 4,-- per keer en kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de sauna!

Het succes van het woensdagochtendbadminton komt wellicht voort uit het feit dat er iedere woensdagochtend sprake is van een gemêleerd gezelschap, zowel qua spelniveau als leeftijd. En wat de leeftijd betreft, u bent nooit te oud om te badmintonnen en dat blijkt ook uit het feit dat zestigers en zeventigers nog met veel enthousiasme badmintonnen!

We vinden op de woensdagochtend ook veel oud-wedstrijdspelers die graag onderling partijen spelen, maar er is een nog veel grotere groep deelnemers die van 9.15 tot 10.30 uur worden getraind en daarna onderling partijen gaan spelen. Kortom, vrijheid blijheid op de woensdagochtend, alles mag, niets hoeft!

Het vermelden waard is voorts het feit dat zeker een tiental woensdagochtendspelers van ver buiten de stadsgrenzen van Almere komt en de weg naar Sportcomplex RCS hebben gevonden!

Als u het in de zomer al zo leuk vond om te badmintonnen op het strand of op de camping, is het badmintonnen overdag een uitgelezen gelegenheid om sportief bezig te zijn. Bovendien erg gezellig en altijd handig om op een plezierige manier de nodige calorieën te verbruiken.

In de kantine kunt u onder het genot van een kopje thee of koffie nog eens napraten over uw speltechnische vorderingen of het partijtje dat u zojuist hebt gespeeld.

En onthoudt één ding, Je stopt niet met spelen omdat je oud wordt. Je wordt oud omdat je stopt met spelen!

Voor een ieder die mij de afgelopen weken heeft gebeld met de vraag `wanneer beginnen we weer´, we beginnen dus weer op woensdag 20 augustus 2014.

Informatie over het BadmintonOverdag, Henk Staats 06-23302922

Reageer op dit bericht (“Woensdagochtendbadminton weer vanaf 20 augustus 2014 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)