Badminton Vereniging Almere

Zaterdag 23 augustus: start kleurtrainingen jeugd seizoen 2014/2015

Ook voor onze BVA jeugd geldt dat de zomervakantie weer bijna achter de rug is. Maar niet getreurd, vanaf zaterdag 23 augustus beginnen de kleurtrainingen weer! Het overzicht met welke kleurgroep wanneer traint vind je hier.

In totaal zijn er 12 trainingsgroepen verdeeld over 2 x Wit, 3 x Geel, 3 x Groen, 2 x Blauw, 1 x Rood en 1 x Paars. Elke groep traint 1 uur doordeweeks en 1,5 uur op de zaterdag. Samen met alle BVA jeugd- en assistent trainers gaan we er ook nu weer een gezellig en leerzaam seizoen van maken.

En natuurlijk wordt er niet alleen maar getraind. Al in september wordt het nieuwe competitieseizoen afgetrapt met een teambuildingsdag op zondag 7 september. Een groot succes vorig jaar en verplicht voor alle jeugd competitiespelers. Binnenkort lees je op de site meer over deze dag en ook houden we je zo op de hoogte van alle overige activiteiten voor de jeugd.

Maar eerst maar eens kijken of je het badmintonnen niet bent verleerd. Graag tot ziens op zaterdag 23 augustus en heel veel plezier op alle kleurtrainingen!

Reageer op dit bericht (“Zaterdag 23 augustus: start kleurtrainingen jeugd seizoen 2014/2015 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)