Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-3 thuis tegen Mariken

Adidas Almere-3 speelt zaterdagavond 6 september 2014 thuis in Sportcomplex RCS tegen het Nijmeegse Mariken. Adidas Almere-3 komt uit in de eerste divisie afdeling 1 en was het vorig seizoen kampioen van de eerste divisie.

Of Adidas Almere-3 het hoogstandje van het vorig seizoen kan herhalen en opnieuw het kampioenschap binnenhaalt, is nog maar de vraag, want het is immers de eerste wedstrijd. Wel kan al wel gezegd worden dat het Adidasteam en uitstekende personele bezetting kent.

Van Soerland Sport

Het wordt dus zaterdagavond 6 september 2015 lekker druk in Sportcomplex RCS want ook het eerste team Qontent Almere speelt thuis tegen het Hoensbroekse Victoria.

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-3 thuis tegen Mariken ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)