Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-3 verliest opnieuw nipt

Adidas Almere-3 heeft zondag 21 september 2014 in Wijchen een nipte nederlaag geleden tegen Smashing-1. Het werd namelijk een 5-3 overwinning voor Smashing.

Van Soerland Sport

De Almeerders begonnen al verzwakt aan de wedstrijd. Zo is Andre nog altijd herstellende van zijn operatie en kon Tamara niet meedoen. Er werd zoals altijd begonnen met de dubbels. Deborah speelde dit keer met Stephanie. Het was duidelijk dat ze nog niet op elkaar ingespeeld waren dus er werd in twee sets verloren. Dennis en Ruben raken wel steeds beter op elkaar ingespeeld en na 2 verliespartijen werd deze sterke tegenstander eenvoudig opzij gezet.

Daarna waren de singels aan de beurt. Dennis moest zijn meerdere erkennen in Yannik en verloor in 2 sets. Deborah speelde een lange partij maar wist uiteindelijk de 3de set niet winnend af te sluiten. Ruben en Stephanie moesten toen aan de bak om de stand weer gelijk te trekken. Dat deden ze vol overgave en ze wisten beiden hun singel in 3 sets te winnen. Vooral de overwinning van Stephanie was erg knap.

De beslissing moest dus komen in de mixen. Dennis en Deborah verloren hun eerste mix van het seizoen in 3 sets. Ruben en Stephanie verloren helaas in 2 sets omdat dit de eerste keer was dat ze samen op de baan stonden. Zo stond er uiteindelijk een 5-3 nederlaag op het scorebord.

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-3 verliest opnieuw nipt ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)