Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-3 wint met 6-2 van Mariken

Zaterdag stond om 7 uur de eerste competitie wedstrijd op het programma tegen het Nijmegse BC Mariken.

De herendubbel speelde Dennis en Ruben. Het was te zien dat het de eerste wedstrijd was want Ruben en Dennis konden niet in het wedstrijd ritme komen en werden er door allebei veel fouten gemaakt en verloren helaas in maar liefst 3 sets

Gelukkig lieten Gita en Deborah wel het goede voorbeeld zien in het vrouwendubbel. Ze wonnen met 21-16 en 21-9 van de dames uit Nijmegen

Dennis was de eerste herenenkel en hij wist dat het best een pittige zou worden tegen Roy Rouwhorst. De eerste game wist Dennis goed zijn spel te spelen en won de eerste met 21-13. De tweede set draaiden de rollen om en verloor Dennis de tweede set en in de laatste set ging het gelijk op maar Dennis verloor deze helaas met 21-17

De eerste damesenkel was Deborah. Deborah begon net als de heren uit de herendubbel. Veel foutjes en ballen die net uit vielen en verloor de eerste met 21-13. Deborah kwam de tweede set beter in haar spel en in plaats dat ze fouten ging maken zorgde ze ervoor dat haar tegenstandsters fouten ging maken . 21-11 won ze de tweede set. De derde set was een zware en ook slopende set want uiteindelijk won Deborah met minimale cijfers. 21.19!

Ruben was de tweede herensingel. Ruben had het niet zwaar en was dominant aan het spelen. Uiteindelijk won hij met 21-8 21-14.

De 2de damessingel speelde onze 15 jarige Stèphanie Pietersz. Het was even wennen voor haar maar wist met goed spel haar tegenstandsters moeilijk te maken. De eerste set won ze met 24-22 en de 2de set gingen de lob en clear dieper en haar tegenstandsters moest meer rennen. De 2e set won ze met 21-12. Een goed begin voor onze youngster!

De eerste mix waren Ruben en Gita. Ze hebben vorig jaar al een paar keer samen gemixt en dat was ook te zien. Ze waren beter op elkaar ingespeeld dan de tegenstanders. Het was een 1 richtingspartij in het voordeel van Almere. 21-6 en 21-12

De laatste mix waren Deborah en Dennis aan de beurt. Dennis en Deborah waren nog allebei moe na de zware singles maar lieten dit niet zien in de mix. Ze gingen voor elk punt. Gelukkig voor Dennis werd dit niet nog één driesetter. Ze wonnen met 21-16 21-15.

Een 6-2 overwinning voor Adidas Almere 3. Een goede start voor de competitie. Volgende week staat Duijnwijck op het rooster en het team is er nu al helemaal klaar voor.

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-3 wint met 6-2 van Mariken ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)