Badminton Vereniging Almere

Almere J8 verslaat UVO-Spirit

Almere J8 versloeg op zondag 28 september UVO-Spirit J1.

Team J8

De mannen dubbel van Anmol & Victor werd met een punt voor Almere J8. De vrouwen dubbel van Tatum & Fabienne werd een 2-setter en het werd 2-0 voor Almere J8. De mannen enkel van Nils ging met pijn en moeite en werd uiteindelijk verloren met een 3e set. 2-1. De vrouwen enkel van Fabienne ging eerst goed en won de eerste set. De 2e set verloor ze met 20-22 door een foute service. De 3e set werd ook verloren en het werd 2-2.

De mannen enkel 2 door Anmol gespeeld werd weer een 3-setter. Ook die verloren we. 2-3 voor UVO-Spirit J1. De vrouwen enkel 2 gespeeld door Tatum werd met gemak gespeeld en met 2 sets won ze. 3-3.

Nu komt het aan op de gemengd dubbel. De eerste gemengd dubbel werd gespeeld door Victor en Fabienne. Eerste set wonnen ze met 22-16, maar helaas verloren ze de 2e set. De derde set ging veel beter en ze wonnen. Nu is het 4-3 voor Almere J8 en komt het aan op de 2e gemengd dubbel, gespeeld door Tatum & Nils. De tegenstanders waren goed, maar ze vochten terug en wonnen en dat maakte het 5-3.

Gefeliciteerd Almere J8 en goed gespeeld!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. EdwinG op 29-09-2014 om 22:43 uur

    Ga zo door J8. Ook met stukjes schrijven!

Reageer op dit bericht (“Almere J8 verslaat UVO-Spirit ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)