Badminton Vereniging Almere

Dubbelweekend in de Carlton Eredivisie

Qontent Almere speelt het komend weekend twee wedstrijden. Op de zaterdagavond 27 september 2014 om 19.00 uur thuis in Sportcomplex RCS tegen Slotermeer en op zondagmiddag 28 september 2014 om 14.00 uur uit tegen BC Amersfoort.

Qontent

In het vorig seizoen won Qontent Almere tweemaal van BV Slotermeer, uit met de cijfers 6-2 en thuis met 7-1. Dit jaar zal een stuk moeilijker worden voor de Almeerders, want Slotermeer is deze competitie goed van start gegaan en staat keurig op een vijfde plek met negen punten uit twee wedstrijden. Kortom de Amsterdammers mogen niet worden onderschat.

rcs

Zondag reist Qontent Almere af naar BC Amersfoort, een vereniging die al seizoenenlang meespeelt om de hoofdprijzen. In 2013/2014 wonnen de Almeerders zowel uit als thuis met 5-3 en vervolgens haalde Qontent Almere de finale door per saldo in de halve finalewedstrijden beter te zijn dan de Keistedelingen. Er heeft echter een forse verandering plaatsgevonden bij Amersfoort, Eric Pang is namelijk aangetrokken, en dat zal zeker punten opleveren voor Amersfoort. Qontent Almere wacht dus een pitige wedstrijd zondagmiddag en het is nog maar de vraag of Qontent Almere na dit zware dubbele weekend nog steeds de lijstaanvoerder is in de eredivisie.

Het volledige programma en de standen in de Carlton Eredivisie, met dank aan NOS-teletekst

Vanzelfsprekend bent u komende zaterdagavond 27 september 2014 om 19.00 uur van harte welkom in Sportcomplex RCS, de toegang is gratis, en de spelers en de begeleiders van Qontent Almere kunnen uw ondersteuning ten zeerste gebruiken!

Qontent

Reageer op dit bericht (“Dubbelweekend in de Carlton Eredivisie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)