Badminton Vereniging Almere

Omroep Flevoland bij het persmoment

Afgelopen vrijdag 29 augustus 2014 was ook Omroep Flevoland aanwezig bij het persmoment van Qontent Almere in Sportcomplex RCS. Zoals gewoonlijk weer een heel leuke reportage en die kunt u zien middels http://www.omroepflevoland.nl/kijken/flevoland-sport/31-08-2014/20-08. Het Qontent Almere item komt voorbij na ongeveer 11 minuten.

OmroepFlevoland

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Opa Kowski op 02-09-2014 om 10:50 uur

  De sponsor Qontent komt er wel heel karig af op de foto bij de pers presentatie vrijdag 29 aug. j.l. twee leden van Qontent team één durven met de naam te pronken de rest heeft maar een jack over de naam Qontent heen aan getrokken ik krijg het idee dat ze het niet eens zijn met de verdeling van het sponsor geld. Zo ga je niet om met een sponsor. In deze moeilijke tijd waar het geld niet meer voor het oprapen ligt moet je zorgen dat bedrijven een beetje waar voor hun geld krijgen. Ik hoop in de toekomst dat er leden zijn die daar op letten. Bedankt alvast.
  De opa van...

 2. Krijn op 02-09-2014 om 10:54 uur

  Karig? :D Als dat al zo is, dan heeft deze sponsor daar in ieder geval geen problemen mee. Deze sponsor is zelfs blij dat met het extreem late aanleveren van een logo en sponsorborden er nog zoveel moois van gemaakt is. Dank BVA!

 3. suus op 03-09-2014 om 01:40 uur

  Helaas moeten shirts ook bedrukt worden en hebben we drie shirts achter kunnen houden. De rest ligt bij de drukker en kan voor de wedstrijd uitgedeeld worden en komt er nog een nieuwe foto inclusief de manager, twee spelers die niet aanwezig konden zijn, allen in een shirt waar Qontent mooi op staat. Dit is allemaal in overleg gegaan. Niet meteen zo oordelen graag. Er zit een heel team achter die z'n stinkende best doet dat alles geregeld is voor 6 september. Bedankt voor de opmerking maar alles komt goed.

 4. Opa Kowski op 03-09-2014 om 14:27 uur

  Beste Suus, ik ben aardig op leeftijd heb 47 jaar een eigen bedrijf gehad,maar half werk leveren bestond niet en ook KAN NIET zeiden ze was dood. Zodoende mijn reactie. Helaas zijn er mensen die anders denken dat is hun idee.
  Die Opa

 5. suus op 03-09-2014 om 20:08 uur

  Kom zaterdag kijken of het half werk is geweest zou ik zeggen... voor de rest respecteer ik uw mening natuurlijk wel. We drinken er een keer een borrel op, want ik weet zeker dat wij er het meest gelikt uitzien van alle teams in de eredivisie!

Reageer op dit bericht (“Omroep Flevoland bij het persmoment ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)