Badminton Vereniging Almere

Qontent Almere speelt uit tegen Van Zijderveld

Qontent Almere speelt zaterdagavond 20 september 2014 om 18.00 uur in de Carlton Eredivisie de uitwedstrijd tegen Van Zijderveld in Sporthal de Meerkamp te Amstelveen.

Qontent

Het is de tweede wedstrijd voor Qontent Almere. Thuis in Sportcomplex RCS werd er met 6-2 gewonnen van BC Victoria. Van Zijderveld verloor de eerste wedstrijd tegen Van Zundert Velo met 7-1, maar dat zegt helemaal niets over de uitslag die er zaterdagavond op het scorebord zal staan.

RCS

Het is altijd een mooi affiche de onderlinge wedstrijden tussen Qontent Almere en Van Zijderveld. Vorig seizoen wonnen de Almeerders tweemaal met dezelfde cijfers van Van Zijderveld, namelijk 6-2, maar ook dit zegt helemaal niets over de komende wedstrijd.

Het volledige programma in de eredivisie ziet er als volgt uit, waarbij de wedstrijd van BC Duinwijck tegen DKC in het oog springt en de Limburgse derby van Victoria tegen Roosterse.

Dit bestand bestaat niet

Als u Qontent Almere wilt aanmoedigen dan weet u waar u moet zijn. Zaterdagavond in Sporthal de Meerkamp in Amstelveen voor de wedstrijd Van Zijderveld tegen Qontent Almere.

Qontent

Reageer op dit bericht (“Qontent Almere speelt uit tegen Van Zijderveld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)