Badminton Vereniging Almere

Dubbeltoernooi Hoorn

Op 18 oktober hebben 8 recreanten van de BVA deelgenomen aan het dubbeltoernooi van de Hoornse Badminton Vereniging. Voorop staat de gezelligheid, maar we vergeten de eervolle knikkers zeker niet! En die waren er!

Edwin Karssen en Erik Boers speelden fantastische dubbelpartijen in de B-categorie. Hun prestaties leidden tot een fraaie 3/4e plaats. Jenny Mustamu en Audrey Van Pelt speelden voor het eerst samen en kwamen, met mooi spel tot een derde plek!

Voor het eerst speelden Emmy Loonstra en Marinka Van der Voort samen op een toernooi. En hoe! In de finale moesten zij helaas het hoofd buigen in een prachtige drie setter. Zij wonnen uiteindelijk verwachtingsvolle krasloten ?

Ook Frank Seignette en ondergetekende speelden voor het eerst samen op een toernooi. Als eervolle vermelding kunnen we melden dat zij hun wedstrijden verloren tegen de latere finalisten en al diegenen die in potentie het toernooi ook hadden kunnen winnen...:)

De dag werd afgesloten met een puik Mexicaans buffet. Daarna terug naar Almere, waar sommigen van ons nog even bij Team 1 gingen kijken ter voorbereiding op het volgende toernooi: kiekendief in Lelystad op 15 november

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk van Groenigen op 24-10-2014 om 12:30 uur

  Zo zie je maar weer, dat ook wij recreanten leuke en spannende wedstrijden kunnen spelen en punten sprokkelen!
  Lelystad gaat vast nog beter!
  Leuk stukje, Paul
  :)

 2. Krijn op 28-10-2014 om 18:28 uur

  Foto's toegevoegd!

Reageer op dit bericht (“Dubbeltoernooi Hoorn ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)