Badminton Vereniging Almere

Qontent Almere naar het schöne Limburg

In de laatste speelronde van de eerste helft in de Carlton Eredivisie gaat Qontent Almere op zaterdagavond 1 november 2014 naar het schöne Limburg om daar te spelen tegen de Roosterse BC. Qontent Almere staat met 41 punten uit acht wedstrijden op de vierde plaats in de Carlton Eredivisie en de Roosterse BC staat op de vijfde stek met 31 punten uit evenveel wedstrijden.

De Almeerders zullen trachten om de voorsprong op Roosterse iets uit te breiden, terwijl van Roosteren het tegenovergestelde verwacht mag worden. Zij zullen de achterstand op Qontent Almere juist willen verkleinen. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om er een spannend badmintonavondje van te maken in de Albertzaal in Roosteren, vooral niet te verwarren met de Royal Alberthal in Londen.

Bij de wedstrijd Van Zijderveld tegen TFS Barendrecht zal de spanning ook te snijden zijn. Van Zijderveld zal willen proberen om de laatste over te doen aan de Barendrechters, die er juist weer alle belang bij hebben om Van Zijderveld achter zich te houden.

Qontent

Ook de wedstrijd Duinwijck tegen Amersfoort mag er op papier zijn, al is het afwachten over welke spelers beide teams zullen beschikken.

Wellicht kan Van Zundert Velo weer beschikken over Lisa Malaihollo en dat scheelt een slok op een borrel en in dat geval krijgt Victoria het moeilijk..

Het volledige programma voor komend weekend met de meest recente standen is als volgt

RCS

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Krijn op 28-10-2014 om 17:39 uur

    Zaterdag 1 november toch?

  2. Henk Staats op 28-10-2014 om 17:42 uur

    Helemaal gelijk. Ik pas het aan.

Reageer op dit bericht (“Qontent Almere naar het schöne Limburg ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)