Badminton Vereniging Almere

Qontent Almere uit tegen TFS Barendrecht

Qontent Almere speelt zondagmiddag 5 oktober 2014 om 12.00 uur uit tegen TFS Barendrecht. Een wedstrijd waarin de Almeerders kunnen laten zien dat zij de hoogst ongelukkige tik op de neus van BC Amersfoort te boven zijn.

Qontent Almere staat met 21 punten uit vier wedstrijden op de vierde plaats en TFS Barendrecht is met vijf punten de hekkensluiter in de Carlton Eredivisie. In het vorig seizoen won Qontent Almere thuis met 8-0 en uit met 7-1 van de bijna Rotterdammers. Maar dat zegt helemaal niets over de komende wedstrijd. Trainer-coach Erik Staats kan beschikken over alle spelers, al is het meespelen van Alex Vlaar niet helemaal zeker. Die bivakkeert immers in het Bulgaarse Sofia.

Qontent

De wedstrijd die er het komend weekend uitspringt is de wedstrijd van koploper Duinwijck tegen de huidige landskampioen Van Zundert Velo. Dat belooft nog wat.

Het hele programma op rij plus de standen na vier wedstrijden

Vanzelfsprekend doen wij zo snel mogelijk verslag op onze site over het verloop van de wedstrijd TFS Barendrecht tegen Qontent Almere

Van Soerland Sport

Reageer op dit bericht (“Qontent Almere uit tegen TFS Barendrecht ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)