Badminton Vereniging Almere

Reprise van de finale, Qontent Almere tegen Van Zundert Velo

Zaterdagavond 25 oktober 2014 om 19.00 uur komen de landskampioen Van Zundert Velo en de vicelandskampioen Qontent Almere elkaar tegen in Sportcomplex RCS in Almere in de achtste ronde van de competitie in de Carlton Eredivisie. Het is een heel belangrijke wedstrijd voor beide ploegen die immers hun vizier gericht hebben op een plek bij de final four.

Qontent Almere staat met 34 punten op de vierde plaats en heeft best wat puntjes gemorst in de afgelopen wedstrijden. Op zich niet zo gek, want de technische staf van Almere wil een aantal jonge spelers de kans geven om aan het eredivisieniveau te wennen. Van Zundert Velo kent als gevolg van blessures een matige start en staat samen met Slotermeer op een vijfde plek met 26 punten.

Van Soerland Sport

Qontent Almere tegen Van Zundert Velo is ook het affiche van de achtste speelronde in de Carlton Eredivisie, al zijn er natuurlijk ook nog andere wedstrijden die van belang zijn voor de ranglijst. Zo zou Van Zijderveld tegen Amersfoort in het verleden op voorhand een spannende wedstrijd zijn geweest, maar de Amstelveners staan nu op de laatste plaats. Maar ook de uitslag Slotermeer tegen Duinwijck zou nog wel eens verrassend kunnen zijn als Duinwijck het zonder de buitenlandse bezetting moet doen.

DKC lijkt een makkelijk weekend tegemoet te gaan in het schöne Limburg want Victoria heeft door de blessure van Robert Kwee een groot personeel probleem. TFS Barendrecht zal in de thuiswedstrijd tegen BC Roosterse de kans willen grijpen om punten te scoren om daarmede afstand te nemen van de rode lantaarndrager Van Zijderveld.

Kortom weer een interessant programma met de huidige standen in de eredivisie

Geen bestandsnaam opgegeven

De spelers en de begeleiders verzoeken u dringend om Qontent komende zaterdagavond 25 oktober 2014 te komen ondersteunen in Sportcomplex RCS. De spelers kunnen uw support heel goed gebruiken, de toegang is gratis en de wedstrijd begint om 19.00 uur!

Qontent

Reageer op dit bericht (“Reprise van de finale, Qontent Almere tegen Van Zundert Velo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)