Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-2 niet langer koploper

Adidas Almere-2 is niet langer de koploper in de eerste divisie afdeling 2. De Almeerders wonnen weliswaar zaterdagavond 8 november thuis in Sportcomplex RCS met 5-3 van BC Amersfoort-3 maar de naaste concurrent Roosterse BC-2 won met 7-1 van Van Zundert Velo-2 en dat betekent dat Roosterse BC nu alleen aan kop gaat.

Roosterse BC-2 staat nu aan kop met 55 punten uit negen wedstrijden en Adidas Almere-2 heeft 53 punten uit evenveel wedstrijden. Maar de competitie is nog lang, dus de spanning blijft er nog wel even in. En Roosterse komt nog op bezoek in Almere op zondag 4 januari 2015 en dat zou wel eens de allesbeslissende wedstrijd kunnen zijn.

Van Soerland Sport

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-2 niet langer koploper ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)