Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-2 wint met 7-1

Adidas Almere-2 heeft zondagmiddag 23 november 2014 in Sportcomplex RCS met 7-1 gewonnen van BC Duinwijck-3. Die overwinning hadden de Almeerders hard nodig om in het spoor te blijven van de Roosterse BC-2 dat eveneens won met 7-1 van het onderaan bungelende TFS '57 uit Bergen op Zoom.

Adidas Almere-3 heeft 60 punten uit tien wedstrijden en Roosterse-2 heeft twee punten meer. Het blijft dus bijzonder spannend in de eerste divisie afdeling 2 Adidas Almere-2 is nog altijd in staat worden geacht om de titel van het vorig seizoen 2023/2014 te prolongeren. Komend weekend speelt Adidas Almere-3 uit tegen DKC-2 uit Den Haag en dat zal geen makkelijke wedstrijd worden tegen de ooievaars.

Van Soerland Sport

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-2 wint met 7-1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)