Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-3 speelt thuis tegen Van Zijderveld

Zondagmiddag 2 november 2014 speelt thuis om 13.00 uur Adidas Almere-3 tegen Van Zijderveld-2 uit Amstelveen. De Almeerders staan op de derde plaats met 35 punten uit zeven wedstrijden en Van Zijderveld heeft 34 punten. Op papier zijn de teams dus aan elkaar gewaagd.

Adidas

Adidas Almere-3 heeft een achterstand van vijf punten op koploper Smashing. Bij een goed resultaat houden de Almeerders de club uit Wijchen in het vizier en dat zou ook moeten willen de Almeerders opnieuw kampioen worden van de eerste divisie afdeling 1.

Zin om een leuke badmintonpot te zien, kom zondagmiddag 2 november 2014 om 13.00 uur naar Sportcomplex RCS voor de wedstrijd Adidas Almere-3 tegen Van Zijderveld-2.

RCS

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-3 speelt thuis tegen Van Zijderveld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)