Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-3 uit tegen BC Amersfoort-2

Zondagmiddag 9 november 2014 om 13.30 uur speelt Adidas Almere-3 uit tegen de medekoploper in de eerste divisie afdeling 1, BC Amersfoort-2. Amersfoort-2 heeft samen met Smashing uit Wijchen 45 punten.

Van Soerland Sport

Als Adidas Almere-3 nog wil aanklampen bij de koplopers in de eerste divisie dat zal er uit tegen Amersfoort-2 een goed resultaat neergezet moeten worden. Smashing speelt uit tegen Van Zijderveld, ook geen misselijke tegenstander in de eerste divisie, dus ook hier geldt dat het spannende en belangrijke wedstrijden worden.

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-3 uit tegen BC Amersfoort-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)