Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-3 wint uit van Mariken

Adidas Almere-3 heeft zondagmiddag 23 november 2014 in Nijmegen met 3-5 gewonnen van Mariken. Adidas Almere-3 staat op de vijfde plaats in de eerste divisie afdeling 1 met 45 punten uit tien wedstrijden.

Adidas

Koploper in deze eerste divisie is Smashing-1 uit Wijchen met 55 punten. De kans dat Adidas Almere-3 het kampioenschap van het vorig seizoen prolongeert is klein. Een kampioenschap is Smashing overigens van harte gegund en het zou leuk zijn als de Wijchenaren de sprong naar de Carlton Eredivisie kunnen maken. Maar dan lopen we erg vooruit op de zaken want BC Amersfoort staat maar twee punten achter op Smashing

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-3 wint uit van Mariken ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)