Badminton Vereniging Almere

Facta, non verba

Dit was ons motto toen wij op zaterdag 22 november 2014 met drie recreanten teams (totaal 12 spelers) meededen aan het teamtoernooi “Flinters Open 2014” te Grootebroek (voor de onwetende dit ligt in regio West-Friesland in Noord-Holland). Een toernooi waarbij ons aan speeleinde een gezellig buffet en muziek beloofd werd. En om met het laatste te beginnen: dit was geweldig en overdadig (zie foto’s). Helaas kunnen wij dit niet melden over onze prestaties. Dit zou het einde van dit verslag kunnen zijn, maar de resultaten moeten toch vermeld worden.

Een mix van woensdagochtend- en avondrecreanten trotseerden op deze zaterdag de dijkweg Lelystad-Enkhuizen (met een heerlijk waterig zonnetje in de rug) om ongeveer 12:30 het toernooi te starten. Eén van de leuke kenmerken van dit toernooi was de schappelijke begintijd.

Elk team bestaande uit 2 heren + 2 dames werd ingedeeld in een poule van vier teams (m.u.v. 1 poule waar 5 teams in speelden). Tegen alle teams in de poule werd een mannendubbel, vrouwendubbel en 2 mixdubbel partijen gespeeld van 15 minuten d.m.v . een tijdklok.

En dan nu het “minst” belangrijke, de uitslagen:

Door dit resultaat ging de hoofdprijs, voor elk teamlid een door de hoofdsponsor geschonken horloge, ruimschoots aan onze neus voorbij.

Wat ons motto betreft hebben we onze hoop maar gevestigd op toekomstige teamtoernooien.

Zoals eerder vermeld het buffet was geweldig alsmede ook de organisatie! Iedereen heeft genoten en volgend jaar zijn we zeker weer van de partij in Grootebroek. Immers de weg naar succes is veel langer dan die naar teleurstelling.

Salutatio ad omnes.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Paul op 25-11-2014 om 10:30 uur

  Beste Erik & Jenny,
  Mijn complimenten voor dit leuke stukje. Het co-auteurschap ligt jullie wel. Kunnen jullie wel vaker doen :)
  Kleine rectificatie: de damesdubbel in team 3 werd geen gelijkspel, maar een ruime overwinning :o:
  Tot een volgend, leuk toernooi!
  Paul

 2. Roy Sardijo op 29-11-2014 om 09:00 uur

  Lieve Jenny en Erik,

  Leuk om het stukje te lezen, maar ook een kanttekening van ons, 1 partijtje is geeindigd in een gelijkspel waarbij de bel ging op een stand van 29-29.... Toegegeven tis Niet gewonnen maar ook Niet verloren hahaaaa we weten Waar we aan Moeten werken en kan Niet wachten op het volgende event ;)

Reageer op dit bericht (“Facta, non verba ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)