Badminton Vereniging Almere

Het K&B Sinterklaasspel: komende vrijdag!

Op vrijdagavond 28 november gaan we het grote K&B Sinterklaas spel met zoveel mogelijk van jullie spelen. Zie in dat kader ook de poster in Sportcomplex RCS. We doen dit al voor de vierde achtereenvolgende maal, en alle voorgaande keren ware hilarisch. Als je een avondje onbedaarlijk wilt lachen en lol wilt hebben, mag je deze activiteit niet missen!

Om een tipje van de sluier, of moet ik tabberd zeggen, van het spel op te lichten:

Vanaf 19.30 uur zijn jullie welkom in de kantine van Sportcomplex RCS. We gaan dan het spel uitleggen en we hopen dat we om 20.00 uur kunnen beginnen. Het spel gaat zeker 2 a 2 ½ uur duren, dus we zijn wel de hele avond bezig.

Ook de goedheiligman zelf is de afgelopen drie jaar langs gekomen en heeft gezellig wat met ons gedronken en gesproken, ik heb al geruchten gehoord dat hij ons feest voor geen goud zou willen missen, dus waarschijnlijk is hij ook weer van de partij.

Meedoen is vanaf 12 jaar en is geheel gratis. Wel moet je twee ingepakte cadeautjes meenemen van elk € 5,-- per stuk. Het is extra leuk als je het cadeau onherkenbaar inpakt (d.w.z. chocolade reep inpakken als ………. Ik zou zeggen leef je uit).

Wij hopen op heel veel deelnemers, kom dus allemaal op 28 november 2014 om 19.30 uur!

K&B Entertainment BV

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 15-11-2014 om 18:19 uur

    Dit mag je niet missen!

  2. Jos Wu op 28-11-2014 om 19:03 uur

    HET IS 19.00 uur: JE KUNT NU NOG KOMEN! Het wordt een fantastische avond die je niet missen mag.

Reageer op dit bericht (“Het K&B Sinterklaasspel: komende vrijdag! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)