Badminton Vereniging Almere

Qontent Almere tegen Van Zijderveld

Zaterdagavond 22 november 2014 speelt Qontent Almere in Sportcomplex RCS tegen het Amstelveense Van Zijderveld. Qontent Almere staat op de tweede plaats in de Carlton Eredivisie met 52 punten uit tien wedstrijden en Van Zijderveld staat één na laatste met 23 punten uit eveneens tien wedstrijden.

Op basis van de ranglijst zou men kunnen denken dat Qontent Almere deze wedstrijd eenvoudig zou moeten winnen, maar aangezien Van Zijderveld met een herstelde Lester Oeij de laatste wedstrijden flink punten sprokkelt, mag van een eenvoudige overwinning beslist niet worden uitgegaan. De uitwedstrijd tegen Van Zijderveld werd overigens in september 2014 nog met 1-7 gewonnen door de Almeerders.

Qontent

De wedstrijd waar dit weekend alle ogen op gericht zullen zijn is de wedstrijd van DKC tegen BC Duinwijck. Duinwijck is koploper in de Carlton Eredivisie met 58 punten uit tien wedstrijden. DKC staat derde met 51 punten uit negen wedstrijden en heeft dus nog een wedstrijd te gaan.

Het vermelden waard is ook de Limburgse derby van de Roosterse BC (36 punten) tegen BC Victoria (30 punten). Het lijkt er op dat Roosterse het Hoensbroekse Victoria de laatste jaren enigszins heeft overvleugeld, maar of dat ook zal blijken uit de uitslag van deze wedstrijd, is nog de vraag.

Van Soerland Sport

Ook is de vraag of Van Zundert Velo de draad weer op pakt en wint van Slotermeer, dat het gewoonweg goed doet en met 37 punten en zelfs twee punten boven Van Zundert Velo op de vijfde plaats staat.

TFS gaat een moeilijke wedstrijd tegemoet tegen BC Amersfoort en de Barendrechters mogen blij zijn als ze de overwinning van Amersfoort weten te beperken.

De stand in de Carlton Eredivisie en het volledige programma is als volgt

De spelers en de begeleiding van Qontent Almere roepen hun supporters op om zaterdagavond 22 november 2014 om 19.00 uur in Sportcomplex RCS het team te komen aanmoedigen!

Qontent

Reageer op dit bericht (“Qontent Almere tegen Van Zijderveld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)