Badminton Vereniging Almere

Stuivertje wisselen in de eerste divisie afdeling 2?

Adidas Almere-2 speelt zondagmiddag 29 november 2014 om 13.00 uur in Sportcomplex RCS tegen het Haarlemse Duinwijck-3. Adidas Almere-2 staat op de tweede plaats met 53 punten uit negen wedstrijden, twee punten achter de koploper Roosterse BC-2.

Duinwijck staat op de negende plaats met 24 punten dus wellicht dat de Almeerders een goed resultaat kunnen neerzetten tegen de Haarlemmers. Roosterse BC-2 moet echter tegen de rode lantaarndrager TFS'57 uit Bergen op Zoom en die hebben 21 punten.

Er valt dus niets over te zeggen wie er zondagavond de lijstaanvoerder is in de eerste divisie afdelinfg 2.

Van Soerland Sport

Reageer op dit bericht (“Stuivertje wisselen in de eerste divisie afdeling 2? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)