Badminton Vereniging Almere

Zege BV Almere op Van Zijderveld

De badmintonners van BV Almere hebben zaterdagavond met 8-0 gewonnen van Van Zijderveld uit Amstelveen. De Almeerders hadden weinig moeite met de tegenstander, die op de voorlaatste positie staat in de eredivisie.

Alleen in de singlepartijen had Almere wat problemen. Manon Sibbald en Justin Teeuwen moesten een game toestaan tegen de ploeg uit Amstelveen, maar zij slaagden er desondanks toch in om hun partij te winnen. Door de zege kan BV Almere de play-offs om de landstitel nauwelijks meer ontlopen.

Zie verder http://www.omroepflevoland.nl/kijken/flevoland-sport/23-11-2014/20-08 vanaf 4.20' met een leuk interview van Dave Khodabux.

Reageer op dit bericht (“Zege BV Almere op Van Zijderveld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)