Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-2 wint van DKC-2

Zondag 30 november 2014 heeft Adidas Almere-2 de uitwedstrijd tegen DKC-2 in Den Haag met 5-3 gewonnen en daarmede behoudt Adidas Almere-2 de tweede plek in de eerste divisie afdeling 2. Koploper Roosterse-2 won uit bij Barendrecht met 6-2 en is een punt uitgelopen op de Almeerders. Roosterse heeft 68 punten en Adidas Almere-2 heeft er 65, beiden uit elf wedstrijden.

Van Soerland Sport

Komende zaterdag 6 december 2014 speelt Adidas Almere-2 opnieuw uit tegen Van Zundert Velo. Roosterse ontmoet Duinwijck 3 dus het zal niet eenvoudig zijn voor Adidas Almere-2 om in te lopen op Roosterse-2.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. DannyP op 03-12-2014 om 14:49 uur

    Leuk geschreven stukje Henk! Je wilde zeker niet vertellen dat de door jou gespeelde wedstrijd niet mee telde in het eindresultaat. Hierdoor is Team 3 op 5 punten blijven hangen ipv van 6? Of had team 3 geluk en werd het derde tegenpunt niet genoteerd?

  2. DannyP op 03-12-2014 om 14:50 uur

    Uiteraard maak ik expres de fout door het hier over team 3 te hebben ipv team 2 :+

  3. Henk Staats op 03-12-2014 om 15:08 uur

    Danny, hier is sprake van een eenvoudige typefout van een oude baas die net weer een beetje bij komt van een hartritmestoornis van twaalf uur. En in mijn jeugd is er ook al eens een kinderfietsje van mij gestolen. Ik hoop dus dat de excuses kunnen worden aanvaard en ik zal het direct corrigeren. Maar oprecht bedankt voor je oplettendheid en dat meen ik echt!

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-2 wint van DKC-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)