Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-3 verliest van BECA 2000-1

Afgelopen weekend werd er wederom met 5-3 verloren bij een uitwedstrijd.

Beide dubbels begonnen goed, hoewel de eerste game met winst werd afgesloten, kwamen bij beide dubbels aan het einde de tegenstanders goed terug. Jammer genoeg zette dit door en werden beide dubbels in drie games verloren.

Omdat de dames eerder klaar waren dan de heren, mochten beide beginnen met de singles.
Deborah speelde een mooie partij tegen Cynthia Janssen. Ze verloor de eerste game vrij snel met 21-8, maar wist door goed te knokken fouten bij Cynthia te forceren en won de tweede en de derde game met 21-19 en 21-18, een knappe prestatie.
Stèphanie speelde in tegenstelling tot Deborah een slechte partij tegen Maureen Zewald. Ze kwam op geen moment op haar niveau en stond vaak aan de grond genageld waardoor ze steeds te laat bij de shuttle was. Een compliment voor Maureen die bij haar debuut in de eerste divisie het hoofd koel wist te houden en de wedstrijd wist te winnen met 21-14, 21-18.

Van Soerland Sport

Nu gingen beide heren de baan op. Ook hier hetzelfde beeld als bij de dames.
Dennis speelde een zwaar bevochten wedstrijd tegen Erwin Janssen. Dennis won de eerste game met 21-11 en het leek alsof deze partij in twee games door hem gewonnen zou worden. Erwin won de tweede game en er volgde een zeer spannende derde game die nipt verloren werd door Dennis met 22-20.
Ruben kwam net als Stèphanie ook niet op zijn niveau in zijn partij tegen Rolf Oostenbrink. Hij verloor dan ook de partij met 21-14, 21-10.

Met een achterstand van 5-1 werd er aan de mixen begonnen.

De mix van Ruben en Stèphanie begon als eerste. Dit mixkoppel gaat steeds beter lopen naarmate het seizoen volgt. Met Stèphanie fel op het net en Ruben die de gaten aan de overkant wist te vinden werd deze partij in twee games gewonnen van Maureen Zewald en Stanley van den Bergh, 21-16, 21-16.

De andere mix van Dennis en Deborah werd eveneens gewonnen. De eerste game werd gewonnen met 21-12 en in de tweede ging het tot de 14 gelijk op, maar in een oogwenk stond het in ene 21-16.
Zodoende werd er wederom voor 4de keer verloren bij een uitwedstrijd met 5-3.

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-3 verliest van BECA 2000-1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)