Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-3 wint van Duinwijck-2

Adidas Almere-3 heeft zondagmiddag 30 november 2014 thuis in Sportcomplex RCS met 5-3 gewonnen van het Haarlemse Duinwijck-2 en dat is op zich een knappe prestatie. Adidas Almere is middenmoter in de eerste divisie afdeling 1met 50 punten uit 11 wedstrijden. Ter vergelijking koploper Smasing-1 heeft 61 punten en alhoewel er nog zeven wedstrijden te spelen zijn, is de verwachting dat het schier onmogelijk is voor Adidas Almere-3 om de club uit Wijchen nog te achterhalen.

Komende zaterdagavond 6 december 2014 speelt Adidas Almerre-3 opnieuw thuis in Sportcomplex RCS en de tegenstander is de koploper Smashing. Dat belooft een spannende confrontatie te worden en wellicht voor velen een leuke afwisseling om deze wedstrijd te bezoeken na alle rijmpjes en surprises van het Sinterklaasfeest met zwarte pieten.

Adidas

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-3 wint van Duinwijck-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)