Badminton Vereniging Almere

Bestel uw oliebollen bij BV Almere

Ook dit jaar willen we jullie in de gelegenheid stellen om op uw eigen oudejaarsavond te genieten van de heerlijke oliebollen die wij traditie getrouw serveren tijdens onze nieuwjaarsreceptie. Team 17 zullen de bollen weer met grote zorgvuldigheid samenstellen, mixen en laten rijzen. Daarna worden er mooie bollen van gemaakt die in een paar minuten goudbruin worden gebakken. Dat de bollen lekker zijn blijkt wel uit de inmiddels vaste klanten kring en het elk jaar stijgend aantal bollen.

Alle leden van BV Almere kunnen middels het onderstaande formulier t/m 30 december een bestelling plaatsen. Wij zullen de oliebollen vervolgens op 31 december met alle plezier voor u gaan bakken.

Ondanks stijgende grondstofprijzen hebben er wel toe geleid dat wij een marginale tariefsverhoging hebben moeten doorvoeren. De kosten zijn slechts 40 cent per stuk en 12 oliebollen voor € 4.00 (vraag niet hoe het kan … We doen het gewoon).

Na het plaatsen van uw bestelling kunt u op 31 december tussen 16.00 uur en 17.00 uur uw oliebollen tegen contante betaling (er is dan geen mogelijkheid tot pinbetalingen) afhalen in de kantine van Sportcomplex RCS. In goed overleg is een andere (eerdere) tijd ook mogelijk.

Het bestellen van uw oliebollen bij BV Almere heeft voordelen:

  1. Heerlijk verse oliebollen
  2. Scherp geprijsd (40 cent per stuk en 12 oliebollen voor € 4.00)
  3. Gratis poedersuiker bij uw bestelling
  4. Leuk/lekker om mee te nemen naar uw visite
  5. Niet vroeg op
  6. Geen wachtrijen bij het ophalen
  7. Eerst even lekker de stad in voor de laatste boodschappen
  8. Gratis parkeren
  9. U Steunt uw club

Wij gaan voor een nieuw clubrecord maar daarbij hebben we uw bestelling hard nodig.

(Team 17)

Bestelformulier oliebollen

Reageer op dit bericht (“Bestel uw oliebollen bij BV Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)