Badminton Vereniging Almere

Hippie Piet gevonden !

Sinterklaas was tijdens zijn laatste reis naar Nederland één van zijn Pieten kwijt geraakt. Dit was de oude hippie Piet. Aan de recreantencommissie van BV Almere is door de Sint gevraagd of zij op zoek konden gaan naar Hippie Piet. Na lang zoeken en diverse tips vonden zij Hippie Piet op de Koffieshopboot in Almere-Stad. De Sint werd op de hoogte gesteld dat Hippie Piet weer terecht was

Hoe moest hij weer naar Spanje toe ? Geld had Hippie Piet niet meer. Hij had te veel koffie gedronken! De Sint had een oplossing . Hij ging bellen met zijn grote vriend uit Lapland de Kerstman. De Kerstman kan wel voor vervoer regelen maar hij kon niet eerder dan 16 december vertrekken. De recreantencommissie zei tegen de Sint wij willen hem wel opvangen tot 16 december maar daar moet hij er wel iets voordoen. De Sint was hiermee eens. Dus samen met de Sint heeft de recreantencommissie Hippie Piet de opdracht gegeven om het jaarlijks Sinterkersttoernooi te organiseren

De recreantencommissie is meteen aan de gang gegaan dat Hippie Piet dit jaar het Sinterkersttoernooi organiseert. Dit heeft Hippie Piet geweten. Hij dacht appeltje eitje een badmintontoernooi organiseren met 10 banen. Maximaal 4 spelers op een baan. Dus maximaal 40 spelers. Nee zo werkt dat niet. Hippie Piet raakte in de stress nadat hij had gehoord dat er 68 inschrijvingen waren. Hoe moet hij dat doen. Uiteindelijk na ruggenspraak met de recreantencommissie werd er besloten om de partijen iets korter te maken dan andere jaren. Hierdoor kon Hippie Piet meer partijen laten spelen.

Hippie Piet had de meeste partijen goed uitgezocht. De uitslagen lagen dicht bij elkaar. Nadat iedereen een prijs had gehad vertrok Hippie Piet met de arrenslee richting Spanje. De recreanten en een aantal wedstrijdspelers die regelmatig meespelen op de vrijdagavond namen op de goede afloop een hapje en een drankje en het bleef nog lang onrustig op de Bongerdstraat in Almere.

(O ja de recreantencommissie heeft natuurlijk wel gecheckt of Hippie Piet goed was aangekomen in Spanje. Hippie Piet heeft de Sint beloofd nooit meer koffie te drinken maar gewoon weer chocolade melk wel links om geschud!)

Reageer op dit bericht (“Hippie Piet gevonden ! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)