Badminton Vereniging Almere

Kerstklaverjassen op 19 december

We zijn nog aan ’t bijkomen van het BVA Sinterklaassspel en de volgende activiteit staat al weer voor de deur. Op vrijdag 19 december organiseren K&B Entertainment BV voor de zevende keer de BVA Kerstklaverjasavond. Dit jaar doen we dat gezamenlijk met Lia van Os.

Het format zal hetzelfde zijn als vorig jaar, dus:

Plezier staat voorop, daarom zullen we via loting de tafelverdeling bepalen. Dit betekent dat zeer ervaren klaverjassers kunnen loten met en tegen beginners. Vorig jaar was dit geen enkel probleem, dit jaar ook niet, verwachten wij.

Kan je (nog) niet zo goed klaverjassen, of is het een hele tijd geleden dat je gespeeld hebt, geen probleem. Vanaf 19.00 uur houden wij een workshop waarbij we je kennis bijspijkeren/opfrissen.

Zoals intussen wel gewend denkt K&B aan de inwendige mens. Wij verzorgen dus weer wat snacks. De K&B wisselbeker staat weer op het spel. Wij hebben een enorme wisselbeker, en uiteraard krijgt de winnaar van het Kerstklaverjassen deze bokaal in bezit (tot ons volgende evenement).

Nog even wat details:

Reageer op dit bericht (“Kerstklaverjassen op 19 december ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)