Badminton Vereniging Almere

Nieuwjaarsreceptie op zondag 4 januari 2015

Op zondag 4 januari 2015 houdt de Badminton Vereniging Almere vanaf 15.00 uur haar Nieuwjaarsreceptie en zoals te doen gebruikelijk gebeurt dat in de kantine van Sportcomplex RCS.

Vanaf 15.00 uur op deze zondag zijn alle leden en sponsors van harte welkom op de Nieuwjaarsreceptie van de vereniging die zoals we gewend zijn weer op en top wordt georganiseerd door Cock van Puffelen en Ronald Blok. Vanzelfsprekend zijn er oliebollen, maar daarnaast ook nog andere hapjes en natuurlijk ook drankjes voor de leden en de sponsors.

Van Soerland Sport

Op zondag 4 januari 2015 speelt tevens om 13.00 uur Adidas Almere-2, koploper in de eerste divisie afdeling 2 tegen de naaste concurrent om de kampioenstitel Roosterse BC-2. De nummers één en twee dus tegen elkaar! Dat is de wedstrijd van het jaar van Adidas Almere-2 en als voorloper op de Nieuwjaarsreceptie is het wellicht wel zo leuk om deze wedstrijd te bezoeken en dan kunt u aansluitend naar de Nieuwjaarsreceptie.

Zorg dus dat u er bij bent op zondag 4 januari 2015 vanaf 13.00 uur voor de belangrijke wedstrijd van Adidas Almere-2 tegen Roosterse BC-2 en vanaf 15.00 uur bij de Nieuwjaarsreceptie en dat alles in ons onovertroffen Sportcomplex RCS!

Reageer op dit bericht (“Nieuwjaarsreceptie op zondag 4 januari 2015 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)