Badminton Vereniging Almere

Qontent Almere genomineerd als sportploeg bij de Almeerse Sportverkiezingen

Qontent Almere is genomineerd als sportploeg van Almere bij de Almeerse Sportverkiezingen 2014. De nominatie is ongetwijfeld een gevolg van het feit dat de Almeerders in het seizoen 2013/2014 vicelandskampioen werden en nu in het seizoen 2014/2015 in de reguliere eredivisie opnieuw op een derde plaats staan en hoogstwaarschijnlijk opnieuw om de landstitel gaan spelen.

Qontent

Of Qontent Almere daadwerkelijk tot sportploeg wordt verkozen is nog maar de vraag want ook de voetballers van Almere City zijn op de valreep genomineerd omdat ze een periodetitel in de Jupiler League hebben binnengehaald.

Als derde sportploeg zijn de darters genomineerd van de Darts Bond Almere.

De verkiezingen worden gehouden op woensdag 21 januari in de Topsporthal in Almere Poort.

Reageer op dit bericht (“Qontent Almere genomineerd als sportploeg bij de Almeerse Sportverkiezingen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)