Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-2 wint uit van TFS '57-1

Adidas Almere-2 heeft zondag 11 januari 2015 de uitwedstrijd tegen TFS '57-1 uit Bergen op Zoom met 2-6 gewonnen. Op zich een heel mooi resultaat, ware het niet dat Roosterse BC-2 thuis met 8-0 wist te winnen van ELO United-1.

Het blijft dus buitengewoon spannend in de eerste divisie afdeling 2 en het is nog maar de vraag wie er met de titel vandoor gaat, Adidas ALmere-2 of Roosterse BC-2. Adidas Almere-2 heeft 97 punten uit 16 wedstrijden en Roosterse heeft drie punten minder.

Adidas Almere-2 speelt komende zaterdag 17 januari 2015 thuis in Sportcomplex RCS tegen TFS Barendrecht en Roosterse speelt uit tegen Asterix.

We houden u op de hoogte!

Van Soerland Sport

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-2 wint uit van TFS '57-1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)