Badminton Vereniging Almere

Almeerse Jeugd Champions League 2015

Heb je nog nooit competitie gespeeld en zit je al een tijdje op badminton? Dan kun je meedoen aan de “Almeerse Jeugd Champions League“

BV Almere organiseert elk jaar een opstapcompetitie voor jeugdspelers. Hierbij word er drie op drie dagen een competitie wedstrijd gespeeld. Ben je lid van BV Almere of een andere badminton vereniging geef je dan op. Je kan je opgeven als team of individueel.

De teams bestaan uit 2 à 3 meisjes en 2 à 3 jongens. Bij gebrek aan voldoende jongens of meisjes kan hier natuurlijk altijd een variant op bedacht worden. De teams worden zoveel mogelijk ingedeeld in poules op leeftijd. Deze teams spelen een volledige officiële wedstrijd, net als in de competitie. Een wedstrijd bestaat uit 2 x heren enkel, 2 dames enkel, één dames en herendubbel en 2 x gemengd dubbel. Een jeugdspeler speelt dus zelf minimaal 2 en soms 3 wedstrijden, afhankelijk van de grootte van het team.

15 februari 2015 10.00 uur tot 14.00 uur.
08 maart 2015 10.00 uur tot 14.00 uur.
15 maart 2015 10.00 uur tot 15.00 uur.

De kosten bedragen eenmalig € 10,00 per kind, te voldoen in de hal op de eerste speeldag. Als er ouders zijn die willen helpen in de begeleiding van een team geef dat dan even aan. Hoe meer zielen des te groter de vreugd! We hebben plaats voor in totaal 20 teams, waaronder altijd een flink aantal BV Almere teams.

De aanmelding graag voor 1 februari 2015 naar edwin.gijsen@bvalmere.nl.
Dit e-mail adres kan je ook gebruiken als je meer informatie nodig hebt. Mocht jij niet de aangewezen persoon binnen je vereniging zijn om hiermee verder te gaan, vragen we je deze mail door te sturen naar bijvoorbeeld de jeugdcommissie of iemand anders binnen de vereniging die dit soort zaken onder zijn/haar hoede heeft.

Graag tot ziens op de eerste speeldag van de "Almeerse Jeugd Champions League", zondag 15 februari 2015!

Met sportieve groeten,
BV Almere Jeugdcommissie

Reageer op dit bericht (“Almeerse Jeugd Champions League 2015 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)