Badminton Vereniging Almere

K&B Spelletjesavond

Zoals al in onze agenda aangekondigd, zullen K&B Entertainment BV op vrijdagavond 30 januari 2015 om 20.00 uur een Oudhollandse spelletjesavond houden. We gaan in de kantine van Sportcomplex RCS deze avond zien als een grote huiskamer waar in verschillende groepjes heel veel spelletjes kan worden gespeeld. We stellen geen leeftijdsgrens dus iedereen van 6 tot 88 jaar is welkom.

Iedereen die wil komen mag zijn favoriete spel(len) meenemen, en in de kantine een groepje te vormen om dit spel te spelen. Het lijkt mij enorm leuk om het enthousiasme voor het spel over te brengen op anderen.

Als je geen favoriet spel hebt, ben je natuurlijk ook welkom, je kan je dan aansluiten bij een ander groepje en gedurende de avond naar andere groepjes hoppen, zodat je meerdere spellen kan spelen (dit kan iedereen natuurlijk doen).

Ik zie al groepjes vrienden/vriendinnen, gezinnen, teamgenoten, en wellicht andere BV Almere leden/ouders bij elkaar zitten en een avond plezier hebben.

Tenslotte te vermelden: De toegang is gratis.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Krijn op 30-01-2015 om 13:33 uur

    En, wie komen er allemaal vanavond?!

  2. Ingrid van der Putten op 30-01-2015 om 14:30 uur

    Wie denk je? :+ :+

  3. Krijn op 30-01-2015 om 14:33 uur

    Gezellig! \o/

Reageer op dit bericht (“K&B Spelletjesavond ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)