Badminton Vereniging Almere

Leuk - Barkeeper tijdens play-off wedstrijd

Aanstaande maandag 2 februari speelt het eerste team van onze vereniging, Qontent Almere, haar eerste wedstrijd in de play-offs om de strijd voor het Nederlands kampioenschap. Hiervoor dient veel georganiseerd te worden om dit mogelijk te maken, waaronder mensen die als vrijwilliger achter de bar willen staan. Heb jij zin om een biertje te tappen, bekende badmintonners aan de bar te zien langskomen, patat te bakken, een mooi bakkie te serveren a.s. maandag bij jouw badmintonvereniging? Meld je als vrijwilliger voor deze bardienst. Je kan je ook als (bar)team opgeven. Wel dien je de minimale leeftijd van 18 jaar te hebben.

We hebben minimaal 4 personen nodig. Dat lijkt ons geen probleem. Geef je snel op, want voor je het weet zijn de plaatsen vergeven. Stuur een email naar danny.v.d.putten@bvalmere.nl met de mededeling dat jij graag de barkeeper wilt zijn op 2 februari tijdens play-off wedstrijd.
Uiterlijk zaterdag 31 januari krijg je te horen of je wel of niet maandag om 18:30 uur in de badmintonhal aanwezig dient te zijn.

Reageer op dit bericht (“Leuk - Barkeeper tijdens play-off wedstrijd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)