Badminton Vereniging Almere

Play-off, 2 februari Qontent Almere tegen BC Duinwijck

Qontent Almere speelt op maandagavond 2 februari 2015 om 19.30 uur in Sportcomplex RCS in Almere de eerste play-offwedstrijd van de Carlton Eredivisie tegen BC Duinwijck. De tweede play-offwedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 7 februari 2015 om 19.00 uur in de Duinwijcksporthal in Haarlem.

Qontent Almere is derde geworden in de reguliere competitie met 95 punten uit 18 wedstrijden en Duinwijck bezet de tweede plaats met 100 punten, eveneens uit 18 wedstrijden. Dat betekent dat Qontent Almere de eerste play-offwedstrijd thuis speelt en de tweede wedstrijd uit.

De andere halve finale wedstrijd gaat tussen het Haagse DKC en BC Amersfoort. DKC is eerste geworden met 112 punten en speelt de eerste wedstrijd uit tegen BC Amersfoort, dat vierde werd met 83 punten, op woensdag 4 februari 2014 om 20.00 uur. De tweede wedstrijd wordt gespeeld bij DKC, de koploper van de reguliere competitie in de Carlton Eredivisie op zondag 8 februari 2014 om 14.30 uur.

De spelers en de begeleiding van Qontent Almere roepen de leden op om toch vooral de thuiswedstrijd op maandag 2 februari 2015 om 19.30 uur tegen BC Duinwijck te bezoeken en voor de broodnodige support te zorgen, want een halve finalewedstrijd is per definitie geen eenvoudige wedstrijd.

Qontent

Qontent Almere kan niet zonder uw steun!

Maar ook voor de uitwedstrijd tegen BC Duinwijck op zaterdag 7 februari 2015 roepen we de supporters op om ons vlaggenschip Qontent Almere in Haarlem te ondersteunen. En aangezien het pittige partijen zullen zijn, kunnen de spelers van Qontent Almere wel een duwtje in de rug gebruiken.

In het kader van de volledigheid en zorgvuldigheid nogmaals de data wanneer de play offs tussen Qontent Almere en Duinwijck worden gespeeld.

Maandag 2 februari 2015 om 19.30 uur in Sportcomplex RCS Qontent Almere - Duinwijck

Zaterdag 7 februari 2015 om 19.00 uur in Haarlem BC Duinwijck - Qontent Almere

Zorg dat u er bij bent!

Van Soerland Sport
Qontent

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. conny op 27-01-2015 om 21:04 uur

    laten we ons eerste team net zo steunen als we vorig jaar hebben gedaan en er in elk geval met zijn allen 2 gezellige avonden van maken, ik hoop jullie in grote getale te zien !!

Reageer op dit bericht (“Play-off, 2 februari Qontent Almere tegen BC Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)