Badminton Vereniging Almere

Play-offs seizoen 2014/2015

In de week van 2 tot en met 8 februari 2015 komen de final four van het seizoen 2014/2015, DKC, Duinwijck, Qontent Almere en Amersfoort in actie. Zij spelen dan de halve finales, waarbij de nummers 1 en 4 tegen elkaar spelen en nummers 2 en 3 van de ranglijst van de reguliere competitie in de Carlton Eredivisie.

De duels tussen DKC en Amersfoort worden afgewerkt op woensdag 4 februari (Amersfoort-DKC 20.00 uur) en op zondag 8 februari (DKC-Amersfoort 16.00 uur).

Qontent

De duels tussen Duinwijck en Qontent Almere zijn nog niet vastgesteld, omdat de laatste wedstrijd in de reguliere competitie, Amersfoort tegen Duinwijck en Qontent Almere tegen Roosterse nog gespeeld moet worden. De uitslagen van deze twee wedstrijden kunnen invloed hebben op de stand in de Carlton Eredivisie. In theorie kunnen Duinwijck en Qontent Almere nog van plaats wisselen.

Zodra de ranglijst definitief is, wordt op onze site onmiddellijk bekend gemaakt wanneer de play-offwedstrijden tussen Duinwijck en Qontent Almere worden gespeeld.

Van Soerland Sport
Qontent

Reageer op dit bericht (“Play-offs seizoen 2014/2015 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)