Badminton Vereniging Almere

Qontent Almere tegen de Roosterse BC

Zaterdag 24 januari 2015 speelt Qontent Almere de laatste wedstrijd van de reguliere competitie van de Carlton Eredivisie tegen het Limburgse Roosterse. De plaats van handeling is zoals te doen gebruikelijk Sportcomplex RCS in de Almeerse Parkwijk.

Qontent Almere staat derde en is verzekerd van het spelen van de halve finales in de play-offwedstrijden. Maar Qontent Almere kan ook nog tweede worden en daarvoor is een royale overwinning op de Roosterse, dat vijfde staat, noodzakelijk. En dan zou Duinwijck in de uitwedstrijd tegen BC Amersfoort veel punten moeten laten liggen. Je weet maar nooit hoe het loopt.

Qontent

TFS Barendrecht vecht voor zijn laatste kans op lijfsbehoud thuis tegen Van Zijderveld. Barendrecht heeft 37 punten en Van Zijderveld 41 De conclusie is dat Barendrecht met 7-1 zou moeten winnen en dat lijkt een schier onmogelijk opdracht.

Victoria speelt uit tegen Van Zundert Velo en als Van Zundert Velo met grote cijfers wint, komt alsnog de vijfde plek in het zicht voor de Wateringers.

Slotermeer speelt uit tegen het oppermachtige DKC, dat met groots machtsvertoon aan kop gaat in de eredivisie en dat is een felicitatie waard richting 'de Hagenezen'.

Kortom ook de laatste speelronde nog wedstrijden die er toe doen en dat is wel zo leuk.

De spelers en de begeleiders zouden het zeer op prijs stellen als de Qontent Almere supporters massaal naar Sportcomplex RCS komen, want het is toch een soort 'uitzwaaiwedstrijd' alvorens de spelers en begeleiders beginnen aan de loodzware play-offwedstrijden om de landstitel. De toegang is gratis en nogmaals u bent van harte welkom.

RCS
Qontent

Reageer op dit bericht (“Qontent Almere tegen de Roosterse BC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)