Badminton Vereniging Almere

Qontent Almere uit tegen BC Duinwijck

Qontent Almere speelt komende zaterdag 17 januari 2015 om 19.00 uur in Haarlem tegen BC Duinwijck. Duinwijck staat op de tweede plaats in de Carlton Eredivisie met 89 punten en Qontent Almere bezet de derde plaats met 87 punten.

Of Qontent Almere op forse tegenstand zal stuiten in Haarlem is maar de vraag, want of de invliegers bij Haarlem van de partij zijn, is niet bekend. Zijn ze er wel dan scheelt wel een slok op een borrel voor Duinwijck. Zijn ze er niet dan komt wellicht de tweede plaats in het vizier voor Qontent Almere. Een uitslag voorspellen van een wedstrijd is sowieso moeilijk, maar in dit geval al helemaal.

Qontent

Voorts speelt Van Zijderveld tegen DKC en de Amstelveners zullen een paar punten in huis willen houden om zich definitief veilig te spelen in de eredivisie.

Van Zundert Velo zal haar blazoen willen oppoetsen in de uitwedstrijd tegen Roosterse en pogen om nog een plaatsje te stijgen in de rangschikking.

BC Amersfoort treft thuis Slotermeer en de geruchten doen de ronde dat Yao Jie in het land is en dat wordt het een zware wedstrijd voor Slotermeer.

Victoria tegen TFS Barendrecht is wellicht de meest interessante wedstrijd, want de Barendrechters zullen, om aan degradatie te ontkomen, werkelijk alles moeten geven. Wellicht de laatste strohalm voor de Barendrechters.

Kortom toch weer een leuke ronde in de Carlton Eredivisie.

Adidas

Reageer op dit bericht (“Qontent Almere uit tegen BC Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)