Badminton Vereniging Almere

Qontent Almere uit tegen Van Zundert Velo

Zaterdag 3 januari 2015 om 15.00 uur speelt Qontent Almere de uitwedstrijd tegen het Wateringse Van Zundert Velo, de huidige landskampioen. Eerder dit seizoen behaalde Qontent Almere thuis een exceptionele 7-1 overwinning op Van Zundert Velo, maar aangezien het blessureleed grotendeels achter de rug is bij Van Zundert Velo, mag in Wateringen een meer evenwichtiger wedstrijd worden verwacht.

Het is alweer de 16de speelronde in de Carlton Eredivisie en Qontent Almere staat op de derde plaats met 82 punten en heeft een ruime voorsprong op Van Zundert Velo dat zevende staat met 51 punten.

BC Amersfoort staat op de vierde plaats met 71 punten en Amersfoort speelt thuis tegen Van Zijderveld, en Van Zijderveld gaat steeds beter presteren, dus het zou zo maar een spannende wedstrijd kunnen worden.

Roosterse speelt thuis tegen TFS Barendrecht en het lijkt er op dat TFS er echt tegenaan moet om degradatie te ontlopen.

Duinwijck, tweede met 84 punten, krijgt Slotermeer op bezoek en een ruime overwinning voor Duinwijck lijkt in het verschiet te liggen als Duinwijck de buitenlanders laat invliegen.

DKC, 89 punten, ontvangt op zondagmiddag thuis Victoria en DKC zal ongetwijfeld willen winnen en daarmede opnieuw een stap zetten om als eerste te eindigen in de reguliere competitie.

Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zullen DKC, Duinwijck, Qontent Almere en Amersfoort de final four zijn, die gaan uitmaken wie er tot landskampioen gaat worden gekroond, maar wie er tweede, derde of vierde gaan worden, is nog allerminst zeker.

Qontent

Na het komend weekend weten we weer meer.

Adidas

Reageer op dit bericht (“Qontent Almere uit tegen Van Zundert Velo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)