Badminton Vereniging Almere

21 & 22 maart 2015 Trofea Junior Masters Almere 2015 [update 7/2]

Op 21 en 22 maart 2015 organiseert BV Almere wederom de Trofea Junior Masters Toernooi (deel uitmakend van het Junior Master Circuit)

Het toernooi wordt dit jaar wederom in twee sporthallen gehouden; onze eigen Sportcomplex RCS en Sporthal Almere Haven. Doordat het toernooi een verplicht toernooi is voor alle kinderen van een Badminton Academie en de Nationale selecties U15 & U17 beloofd het zeer druk en sterk toernooi te worden.

Belgen en Denen komen!

De Denen willen revanche voor de, wat teleurstellende, prestaties in 2013. Badminton Midtjylland is van plan met minimaal 35 kinderen te komen maar met o.a. spelers uit de Deense nationale jeugdselecties. Ook de Vlaamse Badminton Liga heeft aangegeven wederom naar Almere te komen.

Het Trofea Junior Master Almere is een van de zes Junior Master toernooien in het Junior Master Circuit waarbij de U-15 is opgedeeld in een U15+ en de reguliere U-15 categorie. Deelnemers in de U-15 leeftijdscategorie, die per 1 september 2013 trainen bij een Badminton Academy, of onderdeel zijn van de Nationale Selectie U-15 moeten bij deelname aan het Trofea Junior Master Almere inschrijven voor de U-15+.

Speelgerechtigdheid

Het Junior Master-circuit bestaat uit vier klassen: U13, U15, U`5+ en U17.
Iedere klasse heeft twee Junior Master onderdelen: ME en VE.

Inschrijven kan tot 1 maart 2015 en is mogelijk via badmintonnederland.toernooi.nl

Reageer op dit bericht (“21 & 22 maart 2015 Trofea Junior Masters Almere 2015 [update 7/2] ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)