Badminton Vereniging Almere

Huldiging jeugdkampioenen en Adidas Almere-2

Alvorens de geweldige halve finale wedstrijd tussen Qontent Almere en Duinwijck van start ging, werden de jeugdteams die het afgelopen seizoen kampioen werden, gehuldigd door de voorzitter Edwin Gijsen en jeugdtrainer Eddy Odijk. Tevens werd Adidas Almere-2 gehuldigd voor het behalen van het kampioenschap in de eerste divisie afdeling-2. Het was dacht ik de vijfde maal dat het tweede team van Almere kampioen werd van de eerste divisie. Een mooie prestatie op zich.

Van Soerland Sport

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 03-02-2015 om 18:49 uur

    Klaas Wilting, opa van één van de kampioenen schreef op zijn facebookpagina:
    Wat een toppers het badminton team waarin onze kleindochter Iris speelt. Met grote overmacht kampioen geworden. Vanavond werden ze gehuldigd in hun thuishal van de badmintonvereniging Almere. En terecht trots. De Badmintonvereniging Is een top vereniging niet alleen voor het eerste team, maar ook voor de jeugd. Een vereniging met de meeste professionele trainers en dat wordt beloond met kampioenen bij de verschillende jeugdteams. De wijze waarop deze vereniging met zelfs een eigen hal geleid wordt, is een voorbeeld voor veel verenigingen. Badmintonvereniging Almere top zoals jullie de jeugd opvangen en begeleiden. Top.

Reageer op dit bericht (“Huldiging jeugdkampioenen en Adidas Almere-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)