Badminton Vereniging Almere

Klein van stuk, maar groots

Gisteravond was het dan zover. De laatste thuiswedstrijd van Yvonne Sie en dan nog wel een halve finale wedstrijd van Qontent Almere tegen Duinwijck. Voor de wedstrijd begon kreeg Yvonne een roos van haar lieve nichtje Sara en van haar grote kleine neef, Jayden. De kleintjes konden immers niet aanwezig blijven tot het eind van de wedstrijd.

Na afloop van de wedstrijd werd Yvonne toegesproken door trainer-coach Erik Staats die onder meer tegen zijn schoonzusje zei dat hij het altijd grote klasse vond dat zijn beslissingen als coach nimmer een beletsel vormde in de familiebetrekkingen. En dat is een vorm van professionalisme waar menigeen een voorbeeld aan kan nemen.

Ook Suzanne Mulkens sprak namens Topsport mooie woorden over de BVA-vedette, die 19 jaar bij de vereniging speelde waarvan negen seizoenen in het eerste team, nimmer geblesseerd was en dat laatste is waarschijnlijk een gevolg van haar natuurlijke souplesse.

Ook voorzitter Henk Staats roemde Yvonne, die hij voor altijd in zijn hart gesloten heeft en hij deelde mede dat het bestuur van de vereniging als blijk van waardering Yvonne Sie tot Lid van Verdienste heeft benoemd en overhandigde Yvonne daarbij de versierselen, zijnde een pen met inscriptie. Tevens overhandigde de voorzitter namens de penningmeester een cheque voor een lang weekend weg.

Voorts kreeg Yvonne van de spelers en de vereniging een prachtige fotolijst met verschillende foto's, een prachtig boek met persoonlijke stukjes geschreven door verschillende mensen en natuurlijk een bos bloemen.

Toko

Yvonne bedankte het publiek voor de jarenlange ondersteuning en een ieder die een rol heeft gespeeld in haar carrière, maar gaf ook aan er zaterdag weer te staan in de uitwedstrijd tegen Duinwijck.

Een klasbak Yvonne Sie, dat zonder meer!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 03-02-2015 om 18:16 uur

  Voor meer mooie foto's van Yvonne en de wedstrijd zie <http://www.renelagerwaard.nl/albums/#> met dank aan René Lagerwaard!

 2. John op 03-02-2015 om 21:00 uur

  Yvonne

  Ik heb van je genoten de afgelopen jaren, wat mij betreft had dit nog vele

  jaren verder kunnen gaan.

  Je bent naast een top badminton ster ook een zeer
  lieve personage

  Dank yvonne

Reageer op dit bericht (“Klein van stuk, maar groots ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)