Badminton Vereniging Almere

Qontent Almere uitgeschakeld in play-offs

Qontent Almere uitgeschakeld in play offs Het is de badmintonners van BV Almere zaterdagavond niet gelukt om de finale van de play offs te halen. Duinwijck was in Haarlem in de halve finale met 4-2 te sterk voor de ploeg van trainer Erik Staats.

Duinwijck won beide partijen in het dubbelspel. Justin Teeuwen en Tamara van der Hoeven maakten gelijk, maar stephan Branderhorst en Manon Sibbald verloren hun partijen. Daardoor plaatst Duinwijck zich voor de finale van de play offs voor het landskampioenschap.

Duinwijck won afgelopen maandag ook het eerste duel van BV Almere. Het werd toen in Almere 5-3 voor de Haarlemmers.

Zie verder http://www.omroepflevoland.nl/sport/120942/bv-almere-uitgeschakeld-in-play-offs

OmroepFlevoland

Reageer op dit bericht (“Qontent Almere uitgeschakeld in play-offs ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)