Badminton Vereniging Almere

Terug van weggeweest, De BVA Nacht van Almere

K&B Entertainment willen op vrijdagnacht 27 februari de Nacht van Almere organiseren. Echter, omdat dit een boel organisatie voor ons is, willen we het wel voor een significant aantal badmintonners doen. Dat wil zeggen: als we 40 aanmeldingen of meer hebben gaat de Nacht van Almere door, bij minder dan 40 aanmeldingen zijn we helaas genoodzaakt het evenement te cancelen.

Wat is de Nacht van Almere: iedereen kan zich inschrijven voor dit evenement, we hopen dat we daardoor een zeer divers gezelschap krijgen, jeugd, wedstrijdspelers (zelfs team 1 spelers hebben wel eens meegedaan), recreanten en zelfs ouders van jeugd mogen meedoen.

We gaan dubbels spelen van ongeveer 20 minuten. De organisatie gaat de dubbels samenstellen met verschillende inzichten, zo kom je te spelen tegen personen die net zo sterk zijn, we zullen een ronde familie bij en tegen elkaar laten spelen, en ook een complete mix van alle spelers hoort tot de mogelijkheden.

We beginnen de wedstrijden op vrijdag nacht 0.00 uur en we eindigen op zaterdag 7.00 uur met een gezamenlijk ontbijt. Tussendoor houden we een pauze waarbij we ook nog een broodje zullen serveren

Bij de inschrijving van jeugd onder de 16 jaar willen we graag toestemming van de ouders (ze zijn tenslotte de hele nacht weg, en hiermee geeft u aan dat we u kunnen bellen als er iets misgaat). Jeugd van 12 jaar en jonger mag alleen meedoen als ’s er nachts een ouder in de hal aanwezig is.

Kosten: 7,50 euro p.p.

Dus geef je op met onderstaand formulier:

Inschrijfformulier Nacht van Almere 2015

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Cock op 16-02-2015 om 10:02 uur

    Tot nu toe al twee aanmeldingen. Als jullie de NvA willen laten doorgaan moet je wel inschrijven: Kan nog deze week. Vrijdag nemen we een beslissing of het evenement doorgaat of niet!

  2. Cindy op 20-02-2015 om 20:54 uur

    Het is ook gepland in de voorjaarsvakantie... :/ Had anders graag van de partij geweest! Volgend jaar dan?? :)

Reageer op dit bericht (“Terug van weggeweest, De BVA Nacht van Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)