Badminton Vereniging Almere

Trofea Junior Masters 2015: De Denen komen revanche nemen!

In het weekend van 21-22 maart 2015 organiseert BV Almere weer de Trofea Junior Masters Almere 2015. Net als voorgaande jaren heeft het toernooi weer een internationaal karakter!

Naast de traditionele komst van de Vlaamse Badminton Liga komen er dit jaar ook circa 55 Denen naar Almere. Ze hebben maar een doel, revanche nemen voor twee jaar terug!

Denen

De Denen komen met circa 55 spelers welke zullen uitkomen in de <11, <13 en <15. Door de deelname van de Denen in de <11 belooft ook die leeftijdsgroep een sterke en drukke bezetting te krijgen. De selectie van <15 bestaat zelfs louter uit Master- en Elitespelers en die zullen dan ook uitkomen in de <15+. Ook in de <13 komen de Denen met ijzersterke, master- en elitespelers!

Belgen

De Belgen scoren al jaren uitstekend tijdens de Trofea Junior Masters Almere. Met de komst van de sterke Deense selectie zijn ze er blijkbaar niet geheel gerust op en hebben ze besloten een sterkere selectie naar Almere te sturen. Zo komen onder meer de winnaars van <13 en <15 van Hoensbroek naar de Flevopolder.

Nederland

Doordat de Trofea Junior Master Almere 2015 een verplicht toernooi is voor de nationale selecties <15 & <17 en alle academies belooft het een buitengewoon spannend en druk bezet toernooi te worden!

Extra sporthal!

Door de komst van de grote groep Denen heeft de toernooiorganisatie besloten een derde sporthal te huren. Naast onze eigen Sportcomplex RCS zal het toernooi op zaterdag ook gespeeld worden in Sporthal Almere Haven (12 banen) en Sporthal FBK (9 banen). Op zaterdag kan er dus op 31 banen gespeeld worden! Waar welke groep komt te spelen, zal later bekend worden gemaakt.

Inschrijven

Het is nog mogelijk je in te schrijven! De inschrijving sluit 1 maart 2015. Inschrijven kan via badmintonnederland.toernooi.nl.

Reageer op dit bericht (“Trofea Junior Masters 2015: De Denen komen revanche nemen! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)