Badminton Vereniging Almere

3de plaats Polish Open 2015 Cheryl Seinen

Cheryl Seinen en haar partner Anton Kaisti zijn op de Polish Open derde geworden in de mixdoubles. In het begin stonden zij nog tweede geplaatst in kwalificatie. Door een paar uitvallers in het hoofdtoernooi werden Cheryl en Anton automatisch doorgeschroven. De eerste ronde hadden ze een bye.

De 2de ronde moesten ze spelen tegen India. Dit koppel had vorige week nog Romanian International gewonnen. Het was een spannende wedstrijd met 22-20 en 21-18 wonnen ze deze partij. Kwart finale is een feit! n de kwart finale kwamen ze uit tegen rusland. Een sterk koppel dat eigenlijk alleen maar hard terug speelt. door veel zachte ballen wonnen Cheryl en Anton met 21-18 en 21-13. Nu de halve finale tegen Malaysia!

Dat het een zware pot zou worden wisten we al gelijk. Dit koppel uit Maleisië stonden number 3 van de wereld. Met een goed gevoel gingen we de baan dan ook maar op, niks te verliezen gewoon lekker spelen. Dat lekker spelen was zeker goed jammer genoeg kwamen we net te min tegen deze sterke tegenstanders en verloren we in 3 sets van hun.17 -21. 21-19. 16-21 Dit koppel is ook de uiteindelijke winnaar geworden!

Een goed toernooi gespeeld! Morgen vlieg ik weer terug na Nederland. Mijn volgende toernooi is Dutch International!

Reageer op dit bericht (“3de plaats Polish Open 2015 Cheryl Seinen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)